Katip Çelebi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel ve akademik eğitimin yanında uygulamalı eğitim ile öğrencilerini başarıya hazırlayan, kişiye özgü rehberlik hizmetleriyle fark oluşturan kendi bölgesinde en iyi okul olmak.

Misyon: Okulumuzun tüm öğrencileri İMAM HATİP alanında gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler. Tüm öğrencilerimiz bir yüksek öğretim kurumuna girmeye hak kazansın. Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullansın.  Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler. Okul toplumunun tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler. Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kültürleri ile gurur duysunlar.

Başarılar:

Saatler: 08:10 BAŞLAMA 14:40 BİTİŞ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suruckatipcelebiiho.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. 952 CAD. OKUL BLOK NO: 13 SURUÇ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Adres - CUMHURİYET MAH. 952 CAD. OKUL BLOK NO: 13 SURUÇ / ŞANLIURFA

Ulaşım İLÇE MERKEZİNDE. YÜRÜYEREK ULAŞILIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE